Acts / Typetjes

Tante Annie is voor iedereen familie, supporters of oud medewerkers. Ze komt bij elk feest op de party.  Ze schenkt de welkomstborrel, goochelt het één en ander aan tafel en houd een praatje over het heden en verleden. Verder is ze consulente van Herbalife en maakt ze voor degene die te veel heeft gedronken een veiligheidshelm van ballonnen of iets anders. Dus kortom liever wilt u Tante Annie niet op uw feest, maar ze komt toch binnen met elk willekeurig excuus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een veiliger feest kunt u zich niet wensen, door bewaker Bakema worden alle gasten bij de entree gecontroleerd op vreemde zaken. Hij moet af en toe wat bij snabbelen in het weekend, normaal staat hij op vliegveld Twente… maar ja zijn toekomst daar, ziet er niet zo rooskleurig uit. Hij richt zich vooral op wapenbezit en is niet vies van leuke piercings en metaaldeeltjes op verborgen plekken, vooral de vrouwvriendelijke handdetector van het merk Babyliss reageert op dit soort materialen.

 

 

 

 

 

De kracht van een levend standbeeld zit hem in de uitstraling. Een levend standbeeld kan worden ingezet als centrale perfomance, maar ook als onderdeel van een decoratie of zaal aankleding.  Als living statue doet hij meer dan alleen stil staan: het is een volwaardige act. Hij maakt onverwachte bewegingen, loopt in slowmotion, besluipt mensen en verzint steeds wat anders.